+436603210770 info@radiogimi.com

MODERATOR

Veton Demhasaj (naki)

Wien Austri

MODERATOR

Veton Demhasaj (naki)

Wien Austri

MODERATOR

Veton Demhasaj (naki)

Wien Austri

Programi i Natës

Skema Programore Gjat Gjith Javes mund ta Shfletoni me Posht

Numri Kontaktues Mobil & Viber: +0123456789

E HËNË

Urime Përshëndetje & Emisioni tema të ndryshme

20:00 – 22:00
22:00 – 24:00

E MARTË

Urime Përshëndetje & Emisioni tema të ndryshme

20:00 – 22:00
22:00 – 24:00

E MËRKURË

Urime Përshëndetje & Emisioni tema të ndryshme

20:00 – 22:00
22:00 – 24:00

E ENJETE

Urime Përshëndetje & Emisioni tema të ndryshme

20:00 – 22:00
22:00 – 24:00

E PREMTE

Urime Përshëndetje & Emisioni tema të ndryshme

20:00 – 22:00
22:00 – 24:00

E SHTUNË

Urime Përshëndetje & Emisioni tema të ndryshme

20:00 – 22:00
22:00 – 24:00

E DIELË

Urime Përshëndetje & Emisioni tema të ndryshme

20:00 – 22:00
22:00 – 24:00

Dërgo Urime & Përshëndetje me Formular

RadioGimi

INFO

Rreth RadioGimi

RadioGimi është një radio private dhe tërësisht e pa varur, në shërbim të dëgjuesve 24h, Fillimisht kemi startuar me program në 19 Dhjetor 2019, dhe që atëher ka për qëllim afirmimin e muzikës Shqipe, si dhe promovimin e Artistëve të rinjë të cilët deri tani nuk kanë pasur rast që të promovohen përkundër cilsisë dhe kualitetin që ata ofrojnë.Ne jemi një staf dhe një radio ndryshe nga ato që jemi mesuar ti dëgjojme, Idea për realizimin e këtij projekti ka qenë që mosha rinore të jetë sa më afër dhe ti përcjell hap pas hapi renditjet ose listat e muzikës aktuale vendore.

Sponsorët e RadioGimi

Radio Gimi.
Radio e
Mbar Shqiptare.

Zëri i Ëmbël i Muzikës Shqipe

RadioGimi

Info

Rreth RadioGimi

Pronar

ne ndertim e siper

Qyteti
Shteti
Mob.: +0123456789

Projektuar & Dizajnuar & Mirmbajtje

Veton Demhasaj (naki)

Wien
Austria
Mob.: +436603210770

Share This